ALEMANY

Afegeix un tercer idioma i marca la diferència. Vine a ed’i a estudiar l’alemany. Les classes són molt dinàmiques i comunicatives des del primer dia. Una nova cultura, una nova visió de la realitat i del dia a dia. Enriqueix-te aprenent aquest idioma i alhora amplia les teves opcions tant a nivell estudis com en un futur laboral.
Els nostres professors són molt professionals i tenen molta experiència. Tria la modalitat de classes que et vagi millor : classes en grup, particulars, per a empreses, de conversa, de preparació d’exàmens, de suport escolar, online.
Estem al dia dels materials més innovadors del mercat i coneixem bé les àmplies opcions que avui dia ofereix internet : websites, plataformes d’ensenyament i recursos digitals. L’escola també compta amb un servei de préstec per a tots els alumnes: llibres i pel·lícules.
També et preparem pels exàmens del GOETHE INSTITUT – exàmens oficials alemanys: Tots els nivells des de l’A2 fins al C2. La inscripció la podeu fer a través de l’escola.
L’escola també us ofereix la preparació pels exàmens de l’escola oficial d’idiomes.
I no només això, us acompanyem també en els vostres estudis a l’estranger. Si esteu pensant fer una estada, un curs a l’estranger des de l’escola us podem assessorar i organitzar tot el projecte. Molts alumnes han utilitzat aquest servei i ha estat una aventura interessant, profitosa i engrescadora.