SOM UN PROJECTE

L’escola ed’i ha estat un projecte personal que va començar l’any 1999, quan amb la meva companya i amiga Rebeccah Rothwell-Jackson vam decidir obrir una petita escola a Banyoles amb ganes d’oferir un servei de qualitat, en un ambient acollidor i agradable i que alhora oferís la possibilitat de tenir uns objectius acadèmics clars: obtenció de títols oficials i acreditació dels coneixements.

Vam apostar per crear un bon equip de professors, qualificats i motivats per l’ensenyament d’idiomes. L’escola es va obrir l’estiu del 2000, va anar creixent amb els anys i es va anar omplint de persones, d’experiències, d’alumnes que han crescut amb nosaltres i que molts d’ells han tornat en acabar els estudis; també d’adults que han millorat el seu nivell a l’escola i d’altres que han començat a aprendre l’idioma que han escollit a l’ed’i.
Hem fet una pila d’activitats per conèixer els idiomes i la cultura que els envolta; la festa de Halloween, treballs manuals de Nadal, intercanvi amb estudiants americans, britànics, neozelandesos, canadencs, francesos, alemanys…

Hem pres iniciatives de tots tipus, com enviar els nostres alumnes a estudiar a diversos països i mantenir el contacte d’alumnes que han anat a viure a l’estranger. A tots els hem acompanyat en el viatge d’aprendre un idioma i una cultura. Tot un munt de records i vivencies que formen part de la trajectòria de l’escola i li donen color i contingut.

Quan els alumnes contacten amb tu perquè encara recorden el seu pas per l’escola, o et volen dir que gràcies a l’idioma que han après ara estan treballant a l’altra punta del món, o han conegut l’amor de la seva vida, això t’omple i fa que tota aquesta aventura que va començar ara ja fa més de 20 anys encara sigui un projecte pel qual treballar amb entusiasme…