ELISABETH REIXACH

DIRECTORA I PROFESSORA DE L’ESCOLA

Vaig fer els estudis de Turisme a la universitat de Girona i el meu interès pels idiomes em va portar a estudiar literatura a la ciutat d’Edinburgh on he estat repetides vegades fent altres cursos o de vacances ja que m’encanta aquesta ciutat i hi tinc molts amics. També vaig fer una formació a IH Barcelona com a professora d’anglès llengua estrangera (CELTA). Parlo cinc llengües : català, castellà, anglès, francès i alemany i tinc una llista de les que m’agradaria aprendre en un futur, entre elles l’italià. M’agrada llegir en altres idiomes, la dansa i m’apassiona també la música. Crec que sóc professora vocacional ja que m’agrada el contacte amb els alumnes a classe i el repte d’ensenyar persones amb habilitats diverses i múltiples intel.ligències que fan que cada curs, cada grup sigui un nova fita a assolir. El que més em satisfà és tornar a coincidir amb aquells alumnes que han passat per les classes i veure que l’idioma que han après els hi ha servit per trobar un treball, viure una experiència important, créixer com a persones, viatjar i conèixer el món etc… 

Vaig treballar a l’escola d’idiomes EICA de Girona durant nou anys i després amb una companya, la Rebeccah Rothwell-Jackson vam decidir iniciar el projecte de l’escola ed’i a Banyoles. Fa molts anys que faig classes d’idiomes, tant d’anglès com de francès, alemany i també he fet classes de català i castellà per a estrangers. A nivell professional també he tingut oportunitat de fer traduccions i de treballar com a intèrpret. 

Des de l’any 2010 sóc també examinadora de Cambridge a la UdG per les proves dels Young Learners i també pels exàmens de PET i FCE (B1 i B2). Penso que és important acreditar els coneixements dels idiomes que s’aprenen i crec que els exàmens de Cambridge ofereixen una molt alta qualitat i són vàlids arreu del món. L’escola ed’i és centre preparador.